Traject naar werk

Afgestudeerd: en nu? Het afronden van een opleiding is voor veel mensen een moment waarop veel veranderingen tegelijk plaatsvinden. Hierbij is weinig ruimte voor onzekerheid over bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden, of twijfels over de richting waarin je wil ontwikkelen. Een coachingstraject van studie-naar-werk kan hierbij een waardevolle aanvulling zijn en je de zekerheid geven in het nemen van deze eerste belangrijke keuzes en uitvoerende stappen.

De Coaching. Ik bied je begeleiding bij deze uitdagingen. De begeleiding bestaat uit verschillende diensten, maar begint altijd met een, geheel vrijblijvend, kennismaking en goed gesprek. Ik bied ondersteuning en trainingen bij vragen over jouw loopbaan, persoonlijk profiel, de arbeidsmarkt en solliciteren.

  • oriëntatie op persoonlijke kwaliteiten, drijfveren: wie ben ik?
  • oriëntatie op arbeidsmarkt: waar pas ik?
  • implementatie: wat heb ik daar voor over? hoe kom ik daar?
  • trainingen: in het schrijven van een succesvol CV, solliciteren, presenteren